Vrhunska usluga našeg osoblja

Želite li se osjećati bolje i ljepše?
Nema problema, jedino što trebate
učiniti je prepustiti se iskusnim
rukama našeg osoblja, a na vama je
samo da se opustite..

 

DOBRODOŠLI!

Ugodni ambijent te visoko obrazovano osoblje centra La Vita je stvoren da pobjegnete od umora i stresa svakodnevnice. Prepustite se potpuno novom iskustvu  i otisnite na čarobno putovanje u svijet zdravlja i ljepote!
DSC_7553_CustomCentar zdravlja i ljepote "La Vita" otvoren je u mirnom dijelu Novog Zagreba s osiguranim parkingom što svim našim klijentima omogućuje neometan boravak i uživanje u cijeloj ponudi centra.
Ponuda naših usluga je kompletna: od njege lica i tijela,ruku i stopala,šminkanja, rehabilitacije-struje,ultrazvuk i magnet, programa mršavljenja,vakumske kavitacije-nekirurška liposukcija,vakumska masaža,dijamantna mikrodermoabrazija, limfne drenaže, cardio fitnessa do savjetovanja sa nutricionistima.
Centar je opremljen vrhunskim aparatima "Iskra Medical" s certifikatom EU kao najsigurniji i najprodavaniji na tom području.

Kozmetike koje u centru koristimo su :
Loocitane-potpuno prirodna francuska kozmetika za njegu lica i tijela,
Afrodita-prirodna slovenska kozmetika za njegu lica i tijela,
Cuccio-američki proizvodi za njegu ruku,stopala i tijela,
Chanel-njega lica
Centar je pod vodstvom visoko obrazovanog osoblja što Vam garantira da se bez ustručavanja prepustite u naše iskusne ruke a na Vama je samo da se opustite!